Ανακαλύψτε τα καλύτερα γυαλιά για στρογγυλά πρόσωπα

στρογγυλά πρόσωπα

Το μυστικό για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών για στρογγυλά πρόσωπα είναι να επιλέξετε σχέδια τα οποία δημιουργούν αντίθεση μεταξύ του πλαισίου και του προσώπου σας. Θα πρέπει να αναζητήσετε τετράγωνα ή ορθογώνια πλαίσια τα οποία μπορούν να εξισορροπήσουν τα χαρακτηριστικά σας. Πειραματιστείτε με μερικές από τις τελευταίες τάσεις, όπως ένα ξύλινο ή διαφανές πλαίσιο ή δοκιμάστε ένα ζευγάρι κλασικών Wayfarers. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις πολλές κολακευτικές επιλογές για στρογγυλά πρόσωπα.

Έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου;

Ένα στρογγυλό πρόσωπο έχει γεμάτα μάγουλα τα οποία συχνά διαμορφώνουν μια πιο νεανική εικόνα. Το πηγούνι είναι πιο στρογγυλό και το μέτωπο διευρύνεται προς την κορυφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το σαγόνι είναι ιδιαίτερα μαλακό και στρογγυλεμένο. Εάν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σας φαίνονται οικεία, σας προτείνουμε μερικά είδη γυαλιών που θα αναδείξουν τις δυνατότητές σας.

Ιδανικά πλαίσια γυαλιών για στρογγυλά πρόσωπα

Διαφανή πλαίσια

Οι διαφανείς σκελετοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς την περίοδο του 2017, αλλά εξακολουθούν να είναι στη μόδα ακόμη και σήμερα. Είτε είναι πλήρως διαφανή είτε έχουν μια πολύ απαλή απόχρωση, αυτά τα πλαίσια είναι σχεδόν αόρατα από απόσταση και είναι πιο εύκολο να αναδείξουν τα απαλά χαρακτηριστικά ενός στρογγυλεμένου προσώπου.

Full-rim γυαλιά

Τα στρογγυλά πρόσωπα φαίνονται καλύτερα έναντι ισχυρών, γωνιακών γραμμών. Τα full-rim γυαλιά έχουν παχύτερα πλαίσια που περικλείουν πλήρως τους φακούς και εξισορροπούν τα χαρακτηριστικά σας. Έρχονται επίσης σε ένα πλήθος στυλ, συμπεριλαμβανομένων Wayfarers, cat eye και ορθογώνια.

Ξύλινα πλαίσια

Τα ξύλινα γυαλιά είναι μια από τις πιο hot τάσεις που εφαρμόζονται τέλεια σε στρογγυλά σχήματα προσώπου. Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται σ’ αυτά τα πλαίσια δίνουν μια πιο κομψή αίσθηση και στιλ.

Γυαλιά Wayfarer

Τα γυαλιά τύπου Wayfarer αποτελούν μια άλλη κλασική επιλογή. Οι διακριτικές γωνίες τους έρχονται σε αντίθεση με το σχήμα του προσώπου και αναδεικνύει το περίγραμμα και τα χαρακτηριστικά σας.

Κομψά γυαλιά για στρογγυλά πρόσωπα διατίθενται σε κάθε είδους σχήματα και χρώματα. Δοκιμάστε σκελετούς με ποπ χρώματα που να φωτίζουν τα μάτια σας ή επιλέξτε ένα πιο απαλό και ουδέτερο χρώμα.

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, είναι σημαντικό τα πλαίσια να μην είναι πολύ μικρά καθώς, μεταξύ άλλων, μπορεί να αποδειχθούν άβολα κατά την εφαρμογή.

Ωστόσο, πριν απ’ την αγορά των γυαλιών ηλίου, είναι ευκαιρία να προγραμματίστε μια οφθαλμολογική εξέταση για να ελέγξετε την υγεία των ματιών σας. Απευθυνθείτε σ’ έναν επαγγελματία οπτικό, ώστε να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά με βάση τις ιδιαιτερότητές σας.