Ημέρα του πατερά-γυαλιά ηλίου: το ιδανικό δώρο για όλους τους πατεράδες

Ημέρα του πατερά

Η ημέρα του πατέρα, ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε «γιορτή του πατέρα», είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως (όπως και στην Ελλάδα), αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Ακόμη και αν επρόκειτο για μια γιορτή που δεν γιορτάζετε σε βαθμό ανάλογο της γιορτής της μητέρας, αξίζει να δείξουμε στους αγαπημένους μας χωρατατζήδες, προστάτες και ψήστες τις οικογένειας λίγη από την αγάπη μας. Ιδανικό δώρο μπορεί να αποτελέσει ένα ζευγάρι γυαλίων ηλίου ( κομμένο και ραμμένο για τον κάθε μπαμπά εκεί έξω). Στις 19 Ιουνίου, φροντίστε να δείξετε την αγάπη σας στον πατερά σας μέσω ενός ιδανικού αξεσουάρ που δεν πρέπει να  λείπει από κανενός άντρα την συλλογή.

Ακολουθούν 5 επιλογές γυαλιών ηλίου ιδανικά για τους πατεράδες μας:

1. Randolph Aviator: Μια διαχρονική επιλογή για τον άνδρα

Randolph Aviator

Κατασκευασμένα με αντοχή στον χρόνο, για να βοηθήσουν τους πατεράδες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας έντονης καθημερινότητας τα Randolph Aviators είναι οι κορυφαία επιλογή Επενδύοντας σε ένα αξιόπιστο ζευγάρι τύπου αεροπόρων (στρατιωτικών προδιαγραφών), η ανάγκη για εφεδρικά ζευγάρι εξαφανίζετε.

Η Randolph Engineering κατασκευάζει κυριολεκτικά τα κουφώματα της που είναι έτοιμα για τον ουρανό με ακριβείς και αυστηρές στρατιωτικές προδιαγραφές. Δεν είναι περίεργο που οι αεροπόροι του Randolph τράβηξαν τα βλέμματα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού των ΗΠΑ για δεκαετίες. Συνδυάζοντας κομψό, μαύρο ματ μεταλλικό σκελετό με ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, πολωμένους φακούς που θα αντέχουν τις πιο αδυσώπητες καταστάσεις, τα κομψά και ανθεκτικά Randolph Aviators αξίζουν μια θέση στην καθημερινότητα σας.

2. Ray-Ban Clubmaster: Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για την οδήγηση

Ray-Ban Clubmaster

Η οδήγηση αποτελεί καθημερινή και αγαπημένη ενασχόληση για του περισσοτέρους πατεράδες εκεί έξω. Η ικανοποίηση που δέχονται από το να οδηγούν ένα γρήγορο αμάξι. Ωστόσο, για να οδηγούν με ασφάλεια  κάτω από τις έντονες ηλιοφάνειες της Ελλάδα , καθιστάτε απαραίτητο ένα γυαλί ηλίου ιδανικό για το δρόμο. Η σειρά Clubmaster διατίθεται σε διάφορα στυλ με συμπαγείς, ντεγκραντέ φακούς ή φακούς καθρέφτη και  φακούς Polarized για μια επιβλητική εμφάνιση. Εμβληματικό, αψεγάδιαστο Εμπνευσμένο από την αντικουλτούρα της δεκαετίας του 1960 το Clubmaster έχει την ικανότητα να μετατρέπει οποιονδήποτε άντρα σε πρωταγωνιστή ταινίας τύπου PulpFiction. Κάντε την επιλογή σας ανάμεσα σε τετράγωνους ή ορθογώνιους φακούς.

3. Ray-Ban Wayfarer: Η κλασική επιλογή στα ανδρικά γυαλιά ηλίου

Ray-Ban Wayfarer

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν μια υπενθύμιση: Τα Ray-Ban Wayfarers είναι τα απόλυτα νεανικά γυαλιά ηλίου. Σε συνδυασμό με οποιοδήποτε ρούχο, κάθε άντρας και πατέρας χρειάζεται ένα ζευγάρι εμβληματικών γυαλιών Ray-Ban για να έχει μια κλασική εμφάνιση, κάθε μέρα. Αντικατοπτρίζοντας ένα επιβλητικό στυλ, η ομορφιά τους βρίσκεται στην απλότητά τους. Η κατασκευή τους παροτρύνει την χρήση τους σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται οι πατεράδες. Με λεπτομέρειες όπως φινίρισμα κατά του θαμπώματος και με αντοχή στις χάρακες επικαλύψεις.

4. Oakley Holbrook: Τα καλύτερα ανδρικά γυαλιά ηλίου για χειμερινά αθλήματα

Oakley Holbrook

Ιδανικά για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων κάτω από έντονες καιρικές συνθήκες, τα Oakley είναι αδύνατο να λείπουν από την συλλογή τους. Τα γυαλιά ηλίου Holbrook τους είναι φτιαγμένα για τις πίστες snowboard, με ανάλαφρο αλλά συμπαγές σχέδιο που θα μείνει ακίνητο κατά τη διάρκεια της κατάβασης σας. Με φακούς HD, για να μπορείτε να διακρίνετε το χώρο γύρω σας μέσα από χιονοθύελλες και ομίχλες.

5. Retrosuperfuture Sunglasses: Τα καλύτερα ρετρό στιλ ανδρικά γυαλιά ηλίου

Retrosuperfuture Sunglasses

Εκθαμβωτικά και με ιδιαίτερο στιλ, τα γυαλιά ηλίου Retrosuperfuture επιτυγχάνουν μια σταθερή ρετρό εμφάνιση. Ιδανικά για τους μπαμπάδες που θέλουν να αναδείξουν το ιδιαίτερο τους στιλ, ο σκελετός τους φέρει στοιχειά από ένα μακρινό μέλλον. Σκοπός του, να επαναφέρει το ντύσιμό σας μια funky-φρέσκια φινέτσα. Με επίστρωση φιμε φακών, πλατιούς κροτάφους με χρυσό τόνο. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα προσφέρουν αποδράσεις σε ρετρό εποχές στον κάθε πατερά εκεί έξω.

Πηγή: luxe.digital.com