Σχετικά με το MyOptician

Το ραντεβού με τον οπτικό σας γίνεται ψηφιακό!

Σχετικά με το Myoptician

Η επικοινωνία με τον οπτικό σας γίνεται ψηφιακά.

Τι είναι το Myoptician;

Το Myoptician είναι ο απόλυτος οδηγός του καταναλωτή για τα οπτικά, παρέχοντας οδηγούς, πληροφορίες και προσφορές για κάθε κατηγορία σχετικά με την όραση. Η όρασή σου περνάει ψηφιακά από το Myoptician.

Μπορώ να αγοράσω τα οπτικά είδη μου από το Myoptician;

Το Myoptician αποτελείται από ένα Πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων οπτικών καταστημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσα από το Myoptician Cart. Βρες και αγόρασε τα αγαπημένα σου οπτικά είδη, από το κοντινότερο οπτικό κατάστημα ή επιλέγοντας τον οπτικό σου.

Πως μπορώ να βρω τα αγαπημένα μου brands στα οπτικά;

Με την υπηρεσία Store Locator μπορείς εύκολα να ψάξεις τα οπτικά καταστήματα που διαθέτουν τα αγαπημένα σου brands και είτε να κλείσεις ραντεβού για να τα δοκιμάσεις είτε να τα αγοράσεις ηλεκτρονικά από το e-shop του οπτικού στο Myoptician.

Γιατί να κλείσω ραντεβού σε οπτικό κατάστημα;

Κλείνοντας ένα ραντεβού μέσα από το Myoptician σε οπτικό κατάστημα κερδίζεις τα εξής:
• Ευκολία στην αναζήτηση του οπτικού καταστήματος στην περιοχή σου με αξιολογήσεις από άλλους καταναλωτές
• Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, αφού ο οπτικός θα σε περιμένει και θα έχει προετοιμαστεί μέσα από τo myoptician
• Κουπόνια έκπτωσης, πλέον των προσφορών του καταστήματος
• Άρτια ενημέρωση βήμα προς βήμα για τις διαδικασίες και τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου (Ειδικά για την αγορά γυαλιών οράσεως)
• Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού σε ώρες που δεν υπάρχει επισκεψιμότητα, ακόμα και ώρες εκτός κανονικής λειτουργίας για την αποκλειστική εξυπηρέτησή σου
• Έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τον οπτικό σου μετά από το ραντεβού σου

Γιατί να κλείσω ψηφιακά το ραντεβού;

Το ψηφιακό ραντεβού δίνει μεγάλη ευκολία και αμεσότητα (24/7 εξυπηρέτηση).

Εγώ τον οπτικό μου τον ξέρω και επικοινωνώ μαζί του με επίσκεψη ή τηλεφωνικά στο κατάστημα.

Η προσωπική εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία που παρέχει το κάθε κατάστημα οπτικών είναι αναντικατάστατη, γι’ αυτό το Myoptician έρχεται να ενισχύσει την σχέση σου με τον οπτικό σου μέσα από την ψηφιακή επικοινωνία και ενημέρωση.

Δεν φοράω γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής, με αφορά το Myoptician;

Το Myoptician είναι ο οδηγός σου για την όρασή σου. Ενημερώνεσαι για νέες τεχνολογίες που αφορούν όχι μόνο στην διόρθωση της όρασης αλλά και στην προστασία των ματιών σου. Χρησιμοποιώντας το Myoptician δημιουργείς μία πιο στενή σχέση με τον οπτικό σου, ο οποίος σε καθοδηγεί και ενημερώνει για την προστασία των ματιών σου και την βελτίωση της όρασης σου.

Πως μπορεί να με βοηθήσει το Myoptician με τον ΕΟΠΥΥ;

Το Myoptician παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μάθετε εάν δικαιούστε αποζημίωση 100€ για την αγορά γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής. Μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες και διαδικασίες που χρειάζεται αν κάνετε για να υποβάλλετε το αίτημά σας στον ΕΟΠΥΥ για την αγορά γυαλιών οράσεως.
Μπορείτε να αναθέσετε στο Myoptician να διεκπεραιώσει το αίτημά σας στον ΕΟΠΥΥ με κατάθεση στα κατά τόπους καταστήματα του ΕΟΠΥΥ για γρηγορότερη εκκαθάριση και πληρωμή.

To Myoptician είναι η ψηφιακή πύλη επικοινωνίας με τον οπτικό σας και η ηλεκτρονική πηγή ενημέρωσης για την όρασή σας.

Compare listings

Compare