Πώς λειτουργεί το σύστημα αξιολογήσεων στο My Optician

Στο Myoptician η γνώμη σου μετράει! Για αυτό λόγο το Myoptician έχει δημιουργήσει ένα σύστημα προκειμένου να εξασφαλίσει την αντικειμενική και αξιόπιστη ανταλλαγή αξιολογήσεων με σκοπό χιλιάδες χρήστες να επιλέξουν γρήγορα και εύκολα τον κατάλληλο οπτικό.

Παρακάτω θα βρεις μία σειρά από συχνές ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πλήρως το σύστημα αξιολογήσεων του Myoptician καθώς και να ενημερωθείς για τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις πριν αφήσεις την αξιολόγηση σου.

Τι είναι οι αξιολογήσεις στο Myoptician;

Στο Myoptician όλοι οι χρήστες που έχουν κλείσει ραντεβού σε οπτικό έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν την επίσκεψη τους και να μοιραστούν την εμπειρία του ραντεβού τους. Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιείται με δύο τρόπους: είτε μέσω της συμπλήρωσης ενός ερωτηματολογίου – το οποίο και αποστέλλεται σε διάστημα 24ωρών μετά τo πέρας του ραντεβού τους – είτε μέσω ανοιχτών σχολίων στην πλατφόρμα του Myoptician.

 

Το Myoptician ελέγχει όλες τις αξιολογήσεις πριν την τελική τους δημοσίευση προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν παραβιάζονται οι όροι χρήσης, προστατεύοντας τον χρήστη από την δημοσίευση ασύμφωνου περιεχομένου με τον νόμο.

 

Το σύστημα αξιολογήσεων βοηθάει σημαντικά χιλιάδες χρήστες να κλείσουν ραντεβού με τον κατάλληλο οπτικό, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Θέλω να αφήσω αξιολόγηση στο Myoptician, τι πρέπει να κάνω;

Στο Myoptician όλοι οι χρήστες που έχουν κλείσει ραντεβού σε οπτικό έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν την επίσκεψη τους και να μοιραστούν την εμπειρία του ραντεβού τους. Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιείται με δύο τρόπους: είτε μέσω της συμπλήρωσης ενός ερωτηματολογίου – το οποίο και αποστέλλεται σε διάστημα 24ωρών μετά τo πέρας του ραντεβού τους – είτε μέσω ανοιχτών σχολίων στην πλατφόρμα του Myoptician.

 

Το πρώτο βήμα για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αξιολόγησης είναι να κλείσεις ραντεβού σε ένα οπτικό μέσω του Myoptician. Σε διάστημα ενός 24ώρου μετά την επίσκεψη σου στο οπτικό κατάστημα θα λάβεις ένα email με το ερωτηματολόγιο της αξιολόγησης σου. Παρομοίως, θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα των ανοιχτών σχολίων στην πλατφόρμα του Myoptician. Η διαδικασία της αξιολόγησης του ραντεβού σου θα παραμείνει ενεργή για 30 ημέρες από την ημερομηνία της προγραμματισμένης σου επίσκεψης στον οπτικό.

 

Κάθε χρήστης δικαιούται να αξιολογήσει μόνο τα οπτικά καταστήματα με τα οποία έχει κλείσει ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η διαφάνεια του συστήματος αξιολογήσεων του Myoptician και αποφεύγονται τυχόν πρακτικές στοχοποίησης ή παραπληροφόρησης.

Η αξιολόγηση μου δεν εμφανίζεται στο προφίλ του οπτικού, τι έκανα λάθος;

Όλες οι αξιολογήσεις του Myoptician ελέγχονται πριν την οριστική τους δημοσίευση στην πλατφόρμα. Μόλις η αξιολόγηση σου δημοσιευτεί θα ενημερωθείς με σχετικό email. Σε περίπτωση τυχόν διευκρινίσεων η ομάδα του Myoptician θα επικοινωνήσει μαζί σου.

 

Οι αξιολογήσεις του Myoptician περνούν από έλεγχο με σκοπό την διασφάλιση της διαφάνειας και την αποφυγή τυχόν νομικών παρεκκλίσεων. Σκοπός μας είναι η προστασία και η διασφάλιση των νομικών δικαιωμάτων τόσο του αξιολογητή όσο και του οπτικού.

Αν το Myoptician ελέγχει τις αξιολογήσεις τότε μόνο οι θετικές θα δημοσιεύονται;

Το Myoptician στοχεύει στην ακριβή, αληθής και αντικειμενική αξιολόγηση του ραντεβού με τον οπτικό. Με γνώμονα αυτό, το Myoptician δεν επεμβαίνει ούτε επεξεργάζεται τα στοιχεία της αξιολόγησης. Στο Myoptician δημοσιεύονται όλες οι αξιολογήσεις οι οποίες σέβονται τους όρους χρήσης και δεν παρεκκλίνουν νομικά, ανεξαρτήτως αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Πότε μία αξιολόγηση δεν δημοσιεύεται;

Το Myoptician εγγυάται ότι δημοσιεύει όλες τις αξιολογήσεις που είναι νόμιμες και συμφωνούν με τους όρους χρήσης. Αν θες να είσαι σίγουρος/η ότι η αξιολόγηση σου είναι έγκυρη δες τι να αποφύγεις:

 

  • Το Myoptician δεν δημοσιεύει καμία αξιολόγηση με προσβλητικό ή αυθάδες περιεχόμενο.
  • Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων αποτελεί βασική προτεραιότητα του Myoptician, για το λόγο αυτό οι αξιολογήσεις που περιέχουν προσωπικά στοιχεία (λχ ονόματα, τηλέφωνα κ.α.) δεν δημοσιεύονται.
  • Το Myoptician δεν δημοσιεύει αξιολογήσεις που αφορούν την οικονομική συναλλαγή μεταξύ του χρήστη και του οπτικού. Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε ότι βάσει νόμου ο πελάτης δεν υποχρεούται να πληρώσει αν δεν λάβει απόδειξη.
  • Οι αξιολογήσεις στο Myoptician δεν αποσκοπούν στην εμπορική προώθηση των οπτικών καταστημάτων αλλά στην αντικειμενική και αληθής αξιολόγηση τους, έχοντας ως σκοπός οι χρήστες να επιλέξουν σωστά τον κατάλληλο οπτικό.

Ο οπτικός βλέπει τις αξιολογήσεις;

Φυσικά! Το Myoptician ενημερώνει τον οπτικό όταν λάβει μία αξιολόγηση. Ο οπτικός έχει το δικαίωμα να απαντήσει στην εκάστοτε αξιολόγηση, επεξηγώντας ή λύνοντας τυχόν παρεξηγήσεις. Οι όροι χρήσης και οι νομικοί περιορισμοί ισχύουν απολυτά τόσο για τον απολογηθέντα όσο και για τον οπτικό.

Η διαδικασία μου φαίνεται χρονοβόρα, γιατί;

Προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενική και αληθής αξιολόγηση απαιτείται ο έλεγχος κάθε αξιολόγησης ξεχωριστά. Η ομάδα του Myoptician προσπαθεί να ελέγχει τις αξιολογήσεις στο συντομότερο δυνατό διάστημα, έχοντας όμως εξασφαλίσει την δημοσίευση απόλυτα πραγματικών και αντικειμενικών αξιολογήσεων.

Στο Myoptician υπάρχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις. Μπορώ να τις εμπιστευτώ;

Το Myoptician εγγυάται ότι δημοσιεύει όλες τις αξιολογήσεις που συμφωνούν με τους όρους χρήσης και δεν παρεκκλίνουν νομικά, ανεξαρτήτως αν είναι θετικές ή αρνητικές. Επιπρόσθετα, όλες οι δημοσιευμένες αξιολογήσεις προέρχονται από πραγματικούς, εγγεγραμμένους χρήστες που έχουν κλείσει ραντεβού στο εκάστοτε οπτικό κατάστημα. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται αξιολογήσεις από μη εγγεγραμμένους χρήστες ή χρήστες που δεν πραγματοποίησαν ραντεβού με τον οπτικό.

 

Η φύση του κλάδου των οπτικών εξηγεί το γεγονός ότι στο Myoptician οι θετικές αξιολογήσεις τείνουν να υπερτερούν των αρνητικών. Δεδομένου ότι η οπτικομετρία αποτελεί μία παραϊατρική επιστήμη, το αίσθημα της ευθύνης είναι πολύ υψηλό γεγονός που καθιστά τους οπτικούς εξαιρετικά προσεκτικούς και υπεύθυνους.

 

Τέλος, το Myoptician λαμβάνει πολύ σοβαρά την προσωπική σου γνώμη. Όταν παρατηρηθούν αντιεπαγγελματικές πρακτικές ή παραβίαση κανόνων και νόμων από την πλευρά του οπτικού, η συνεργασία μαζί του διακόπτεται.  Στο Myoptician η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η ευκολία στην φροντίδα των ματιών αποτελούν βασικές και αδιαμφισβήτητες προτεραιότητες.

Η αξιολόγηση μου δημοσιεύτηκε αλλά δεν εμφανίζεται το όνομα μου, γιατί;

Η διαδικασία αξιολόγησης του Myoptician σκοπεύει στο να βοηθήσει τους  χρήστες να επιλέξουν σωστά και εύκολα τον κατάλληλο οπτικό βάσει των αναγκών τους. Σεβόμενο τα προσωπικά σου δεδομένα, το Myoptician δεν δημοσιεύει τα προσωπικά σου στοιχεία και οι αξιολογήσεις ανεβαίνουν ανώνυμα.

Compare listings

Compare