5 καταστήματα στην Αθήνα με τα πιο σύγχρονα οπτικά είδη

οπτικό κατάστημα

Η αναζήτηση των γυαλιών σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν δε γνωρίζετε και από ποιο οπτικό κατάστημα να τα προμηθευτείτε. Επιπλέον, το να μεταβείτε απλώς σε ένα τυχαίο κατάστημα για να κοιτάξετε ένα τεράστιο πλήθος γυαλιών δε θα σας διευκολύνει ιδιαίτερα στο να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει αλλά και ποιο εξυπηρετεί καλύτερα της ανάγκες σας.

Απ’ την άλλη, το να κλείσετε ένα ραντεβού με το οπτικό κατάστημα που σας ενδιαφέρει θα αποβεί εξαιρετικά χρήσιμο για εσάς. Θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στον χώρο της μόδας των γυαλιών, να γνωρίσετε περισσότερα για την τεχνολογία των φακών επαφής αλλά και να μάθετε χρήσιμα tips για τη συντήρηση τόσο των γυαλιών όσο και των φακών με τη βοήθεια του οπτικού σας.

Εμείς, για να διευκολύνουμε τις αγορές σας, σας παρουσιάζουμε 5 καταστήματα στην Αθήνα όπου μπορείτε να βρείτε τα μεγαλύτερα trends στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς κι όλα όσα χρειάζεστε για τους φακούς επαφής σας:

1.OPTOROOM

(Λεωφ. Πεντέλης 39 Α, Βριλήσσια 152 35)

Στο οπτικό κατάστημα της OPTOROOM θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως όλων των γνωστών οίκων. Συνεργάζονται με τις πιο αξιόπιστες και πλέον γνωστές εταιρείες οφθαλμικών φακών (ZEISS, ESSILOR, TOKAI, HOYA, KARAMOYZIS). Αναλαμβάνουν ειδικές κατασκευές, ιατρικές βαφές καθώς και εξειδικεύονται στην κατασκευή και εκμάθηση πολυεστιακών γυαλίων. Διαθέτουν ειδικό χώρο για οπτομετρία και εφαρμογή φακών επαφής, καθώς και υπερσύγχρονα μηχανήματα για μετρήσεις (97% ακρίβεια ακόμα και σε παιδιά).

Επίσης, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε φακούς επαφής (COOPER VISION, BAUSCH& LOMB, JOHNSON&JOHNSON,MARKENNOVY), υγρά φακών επαφής, ενυδατικά και καθαριστικά (AVIZOR, SOLEKO, NEWSEPT, ECOSYSTEM).

2. NEOPTIC

Λεωφ. Πεντέλης 77, Χαλάνδρι 152 33

Τα οπτικά καταστήματα Neoptic – Συκαράς χαρακτηρίζονται από την πολύχρονη εμπειρία, τις άριστες υπηρεσίες και την άκρως επιτυχημένη πορεία τους. Η παρουσία της επιχείρησης χρονολογείται από το 1977, οντάς από τις παλαιότερες στο χώρο και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των οπτικών.

Τα καταστήματα μας συνδυάζουν την εμπειρία, την εξειδίκευση, τον εκσυγχρονισμό και διαθέτουν μεγάλη συλλογή γυαλιών με τα πιο επώνυμα brands, καθώς και οικονομικές συλλογές σκελετών ηλίου και οράσεως αποκλειστικής εισαγωγής μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν, θα σας ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια κατασκευής σκελετών, κρυστάλλων και φακών επαφής. Διαθέτουμε ειδικευμένα τμήματα για φακούς επαφής και τεχνικά εργαστήρια κατασκευής και επισκευής γυαλιών. Η εξαιρετική ποιότητα και οι καλές τιμές έχουν συμβάλλει στον να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και αφοσίωση των πελατών μας.

3. EYESHOPS – ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Βασ. Όλγας 2, Γλυφάδα 165 61

Στα καταστήματα EYESHOPS θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων γυαλιών οράσεως & ηλίου. Πράγματι, το εξειδικευμένο προσωπικό του EYESHOPS αποτελείται από οπτικούς & οπτομέτρες που διαθέτουν γνώση και εμπειρία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κλείνοντας ραντεβού, θα έχετε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και μεγαλύτερη ανάλυση στις προτάσεις και τις επιλογές που έχετε. Το κατάστημα έχει μεγάλη ειδίκευση στα πολυεστιακά γυαλιά.

Δημοφιλείς προσφορές του καταστήματος είναι:

  • 1+1 δώρο πολυεστιακά γυαλιά οράσεως ή οράσεως-ηλίου.
  • Ειδικές προσφορές έως 70% σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως.

Ειδικά πακέτα σε φακούς επαφής & υγρά φακών.

4. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ

Λεωφ. Κηφισίας 361, Κηφισιά 145 64

Καμία επιτυχία δεν είναι τυχαία, ειδικά όταν συνεχίζεται αδιάλειπτα για 57 χρόνια. Η οικογενειακή παράδοση, βρίσκεται τα τελευταία 21 χρόνια στην Κηφισιά. Η αρχή όμως έχει γίνει από την Ιπποκράτους & Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, το 1963. Όποιο διαθλαστικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, τα ΟΠΤΙΚΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ έχουν την κατάλληλη λύση. Ειδικότερα, γυαλιά οράσεως υψηλής τεχνολογίας με οφθαλμικούς φακούς όλων των επώνυμων οίκων. Γυαλιά ηλίου όλων των διάσημων σχεδιαστών μόδας και γυαλιά ηλίου με τους βαθμούς σας. Φακοί επαφής για μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό και ξηροφθαλμία. Κατόπιν, σε συνδυασμό με τον πιο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό & αξιοπιστία, προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη συλλογή στις χαμηλότερες τιμές. Συνεπώς, με προθυμία & χαρά, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με τον πιο αξιόπιστο επαγγελματισμό σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.

5. OPTICAL PAPADIAMANTOPOULOS

Κολοκοτρώνη 12, Κηφισιά 145 62 Από το 1920 στα Καταστήματα Optical Papadiamantopoulos στόχος είναι να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, βελτιώνοντας την όρασή σας, μια αίσθηση τόσο απαραίτητη για την καθημερινότητα μας. Συγκεκριμένα ,τα προϊόντα, η εξειδίκευση, οι γνώσει και οι υπηρεσίες τους (Έλεγχος όρασης, εφαρμογή φακών επαφής κοκ) είναι όλες σχεδιασμένες για να μπορούν πάντα να σας προσφέρουν την κατάλληλη λύση για ιδανική όραση σε σχέση με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είναι οι πρώτοι που εφάρμοσαν φακούς επαφής στην Ελλάδα και συνεχίζουν να το κάνουν με απόλυτη εξειδίκευση  Πρώτοι σε πωλήσεις σε φακούς επαφής όλων των τύπων και brands αλλά και με όλες τις λύσεις με  γυαλιά οράσεως και φυσικά με μοναδικές προτάσεις για γυαλιά ήλιου, διότι 100 χρόνια τώρα ξέρουν ότι τίποτα δεν αξίζει όσο τα μάτια σας!