Οι 10 καλύτερες μάρκες γυαλιών ηλίου στον κόσμο για το 2021

μάρκες γυαλιών

Ποιο brand φτιάχνει τους καλύτερους φακούς για γυαλιά ηλίου; Ποια γυαλιά ηλίου φαίνονται καλύτερα σ’ εμένα; Και ποια μάρκα γυαλιών ηλίου είναι η καλύτερη; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό όλων όταν πρόκειται να αγοράσουν γυαλιά ηλίου για τον εαυτό τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις 10 καλύτερες μάρκες γυαιών ηλίου για το 2021.

Εν τω μεταξύ, ψάχνοντας για την καλύτερη μάρκα γυαλιών ηλίου, λαμβάνουμε υπόψη κι άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το πόσο οικονομικά ή άνετα είναι. Τα γυαλιά ηλίου έχουν γίνει το πιο απαραίτητο αξεσουάρ, όχι μόνο επειδή προστατεύουν τους ευαίσθητους οφθαλμούς σας από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες αλλά κι επειδή ολοκληρώνουν το ντύσιμό σας. Τα γυαλιά ηλίου έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη συνολική εμφάνιση ενός ατόμου εξολοκλήρου. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε τα φθηνά και ψεύτικά γυαλιά που, εκτός των άλλων, δε σας προστατεύουν κιόλας. Τα γυαλιά ηλίου λένε πολλά για το τι σκέφτεστε, αντικατοπτρίζουν το στιλ, την προσωπικότητά σας, ακόμη και το εισόδημά σας. Όταν επενδύετε σε ένα ποιοτικό ζευγάρι που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, προστατεύτε τα μάτια σας και ανανεώνετε το στιλ σας.

Υπάρχουν πολλές μάρκες γυαλιών ηλίου που μπορούν να ικανοποιήσουν τις αποιτήσεις σας. Επιλέξτε μία από τις μάρκες γυαλιών ηλίου, ώστε να προστατέψετε τα μάτια σας με στιλ και κομψότητα.

Ray-Ban

Η Ray-Ban διασκεδάζει την αγορά με εικονικά στιλ back-to-back από το 1937. Για χρόνια, η Ray-Ban διατηρεί την κορυφαία θέση της στη λίστα με τις καλύτερες μάρκες γυαλιών ηλίου στον κόσμο. Έχουν κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των πελατών όσο και τη φήμη ως μια μάρκα παγκόσμιας κληρονομιάς για μοντέρνα γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας. Τα καταστήματα Ray-Ban διαθέτουν όλα τα προϊόντα πωλήσεών τους. Επιπλέον, υπάρχει και διαδικτυακό κατάστημα από το οποίο, επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Αν θέλετε να επιλέξετε μία από τις κορυφαίες μάρκες γυαλιών ηλίου, δοκιμάστε δημοφιλή σχέδια, όπως τα Ray-Ban Raviators και Ray-Ban Wayfarers. Και μην ξεχάσετε τα Ray-Ban -best selling- Erika και Clubmaster Styles.

Gucci

Η Gucci τραβάει την προσοχή όλων με τις εντυπωσιακές συλλογές της σε όλη τη μακρόχρονη ιστορία της. Η συλλογή γυαλιών ηλίου της Gucci έχει καθοδηγηθεί από τον ειδικό Alessandro Michele ο οποίος χρησιμοποιεί ιδιόμορφων σχέδια για να δημιουργήσει κομμάτια με εκκεντρική αισθητική. Αξιοποιήστε, λοιπόν, τους τετράγωνους γκρι σκελετούς των φακών που πλαισιώνονται από λεπτό μέταλλο σε χρυσαφί τόνο με χαραγμένα σχέδια επάνω τους. Τα γυαλιά Gucci είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για γυαλιά ηλίου. Έχουν λεπτούς κροτάφους ενισχυμένους με μαύρες ρίγες από σμάλτο και το λογότυπο του οίκου επάνω τους, ώστε να εξασφαλίζουν ένα κλασικό αλλά βελτιωμένο σχέδιο γυαλιού.

Gucci

Με τα γυαλιά ηλίου Prada, μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή όλων των ανθρώπων γύρω σας. Τα γυαλιά ηλίου της Prada, για άνδρες ή γυναίκες, διατηρούν το στιλ σας δροσερό, αριστοκρατικό και κομψό. Τα γυαλιά της Prada ενδείκνυνται ιδιαίτερα για στρογγυλά σχήματα προσώπου. Αυτή η κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου είναι επίσης γνωστή για τις τάσεις της εποχής με τις ξεχωριστές ράβδους και τα ακανόνιστα σχήματα. Αφήστε το ιταλικό είδωλο να επεξεργαστεί την προσωπικότητά σας, ώστε να σας προσφέρει ξεχωριστή εμφάνιση και διαχρονική γοητεία.

Versace

Η Versace αποτελεί μία ακόμη από τις κορυφαίες μάρκες γυαλιών ηλίου που προέρχεται από την ιταλική κληρονομιά. Τα γυαλιά ηλίου Versace στέκονται δυνατά στην αγορά με τις τολμηρές και αιχμηρές εμφανίσεις τους, τα περίπλοκα σχέδια και την τελειότητα που τα χαρακτηρίζει. Θέλετε κάτι τολμηρό, ώστε να ταιριάζει με την τάση της εποχής; Επιλέξτε τα γυαλιά ηλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Versace, Medusa Frames. Τα αξεσουάρ Versace όχι μόνο παρουσιάζουν μοναδικά statement κομμάτια, αλλά κυριαρχούν τα τελευταία 20 χρόνια και πρόκειται να αποτελέσουν το μέλλον της μόδας.

Burberry

Η Burberry κυριαρχεί στον χώρο με τα υπέροχα σχέδια της από κασκόλ, πουκάμισα, παπούτσια, σακάκια, πορτοφόλια και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, η Burberry είναι απλώς ένα άλλο όνομα του κλασικού βρετανικού σχεδιασμού και στιλ. Έχουν συνεχή ανάπτυξη στον χώρο της βιομηχανίας της μόδας και πολλές φορές ηγούνται των τάσεων με τα εκπληκτικά κομμάτια που παρουσιάζουν.

Christian Dior

Η πολύπλευρη διάσημη μάρκα Christian Dior είναι μια από τις πιο γνωστές μάρκες μακιγιάζ στον κόσμο. Δημιουργήθηκε το 1946 από έναν Γάλλο couturier, αλλά έγινε γνωστή αφού επανέφερε το σχήμα της κλεψύδρας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν το σημείο καμπής για τον Christian Dior να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς οίκους ραπτικής στον κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια, η κυκλοφορία των γυαλιών ηλίου Dior του Article Bridge-less Dior Real Aviator ταρακούνησε το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν γυαλιά ηλίου του συγκεκριμένου οίκου λένε ότι η επιλογή τους ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Η Dior είναι μια εταιρεία που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών της.

Maui Jim

Όπως μπορούμε να δούμε και από το όνομά τους η κορυφαία αυτή μάρκα γυαλιών ηλίου έχουν εμπνευστή τα σχέδια της από την ομορφιά και την κουλτούρα του ίδιου του νησιού. Τα γυαλιά ηλίου Maui Jim στοχεύουν στο να αναδειχθούν η καλύτερη μάρκα γυαλιών ηλίου για την προστασία των ματιών.

Με τα γυαλιά ηλίου Maui Jim μπορείτε να δείτε τα χρώματα ζωντανά και το περιβάλλον πιο καθαρά. Τα γυαλιά ηλίου Maui Jim παράγονταν στη Χαβάη για περίπου 8 χρόνια. Στη συνέχεια, το 1988, επέκτεινε την αγορά στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ. Εάν αναζητείτε την καλύτερη μάρκα συνταγογραφούμενων γυαλιών ηλίου καθώς για και γυαλιά για διάφορα σπορ τα Maui Jim είναι η σωστότερη επιλογή. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι όλο το μάρκετινγκ των γυαλιών ηλίου Maui Jim στηρίζεται κυρίως σε θέματα που αφορούν το νερό. Αυτό συμβαίνει για να αποτίσουν φόρο τιμής στις ρίζες τους, τη Χαβάη. Ωστόσο, τα γυαλιά ηλίου Maui Jim δεν είναι καθόλου φθηνά, καθώς η τιμή των πιο πρόσφατων γυαλιών είναι πάνω από 300 δολάρια.

Persol

Η Persol είναι μια άλλη από τις δημοφιλείς μάρκες γυαλιών ηλίου που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς αρένας. Η μόνη κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου που ξεπέρασε τον ανταγωνισμό της Ray-Ban είναι η Persol. Όπως και η Ray-Ban, η μάρκα γυαλιών ηλίου Persol ανήκει στη Luxottica. Η κυριολεκτική σημασία του Persol βρίσκεται στην ιταλική φράση «per il sole», που σημαίνει «για τον ήλιο» στα αγγλικά.

Η Persol εξυπηρετεί την αγορά με εξαιρετικά προϊόντα κι είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές γυαλιών ηλίου στον κόσμο. Η πιο δημοφιλής επιλογή από τη μεγάλη ποικιλία της Persol ανήκει στο ζευγάρι γυαλιών Steve McQueen Persol 714. Μπορείτε να βρείτε ορισμένα μοντέλα στον κατάλογο της Persol που πωλούνται για μόλις $260. Το ενδιαφέρον μέρος της ιστορίας της Persol σχετίζεται με τον τίτλο που κατέχει ως του πρώτου εύκαμπτου σκελετού γυαλιών στον κόσμο. Με απλά λόγια, οι κομψοί σκελετοί της Persol μπορούν να προσαρμόσουν στο σχήμα του προσώπου σας. Η Persol δε θα σας απογοητεύσει ποτέ ως μάρκα επιλογής για την αγορά γυαλιών ηλίου. Το φθηνότερο μοντέλο της ανέρχεται περίπου στα 100 $, ενώ τα ακριβότερα μοντέλα κυμαίνονται από $200-$300.

Oliver Peoples

Τα γυαλιών ηλίου Oliver Peoples αποτελούν κομμάτια εξαιρετικής δημιουργίας. Δεκαετίες μετά την άφιξή της, η εταιρεία έκανε τεράστιο θόρυβο στη βιομηχανία της μόδας. Σήμερα είναι γνωστό ότι αποτελεί την κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου στον κόσμο. Έχοντας προέλευση από την πόλη του Χόλιγουντ, τα σχέδια του Oliver People εμφανίστηκαν ευρέως στις αμερικανικές ταινίες. Αν είστε λάτρης της επιτυχημένης κωμικής τηλεοπτικής δραματικής σειράς «Entourage», θα γνωρίζετε ότι μερικοί από τους πρωταγωνιστές χρησιμοποιούσαν ευρέως τα αθλητικά γυαλιά ηλίου Oliver Peoples. Το Oliver Peoples είναι επίσης μέρος των γυαλιών που κατασκευάζονται από την Luxottica. Αρκετά μοντέλα γυαλιών ηλίου Oliver Peoples κοστίζουν περισσότερα από 400 δολάρια. Ωστόσο, η ποιότητα των γυαλιών βρίσκετε σε σωστή αντιστοιχία με το κόστος τους.

Tom Ford

Η κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου που άφησε το στίγμα της ανήκει σ’ έναν από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές στον κόσμο, τον ​​Tom Ford. Πριν λανσάρει την δική του σειρά, το 2004 ο Tom Ford εγκατέλειψε τον διάσημο οίκο μόδας Gucci. Ο λόγος πίσω από την απομάκρυνση του από την εταιρία φέρεται να είναι οι εσωτερικές διαφωνίες με τον CEO της Gucci για τον καλλιτεχνικό έλεγχο της εταιρείας. Την ίδια χρονιά μετά την αποχώρησή του, ο Tom Ford έχτισε τη δική του επωνυμία, γνωστή σήμερα ως μία εκ των κορυφαίων brand στον κόσμο. Το 2005, ο Ford παρουσίασε με επιτυχία την πρώτη του συλλογή γυαλιών, καθώς και μία συλλογή ομορφιάς. Δύο χρόνια αργότερα, ο Tom Ford άνοιξε το πρώτο του κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στη Νέα Υόρκη. Μετά από μια δεκαετία στον χώρος της μόδας οραματίζεται πλέον να ανοίξει άλλα 100 καταστήματα λιανικής πώλησης σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου της Tom Ford έχει αξιολογηθεί ως η πιο επιθυμητή και καλύτερη μάρκα γυαλιών ηλίου στον κόσμο

Τα μοντέλα γυαλιών Tom Ford είναι γνωστά για τους λεπτούς σκελετούς τους που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ξέρετε ποια είναι, μάλιστα, η αγαπημένη μάρκα γυαλιών ηλίου του James Bond; Λοιπόν, τα γυαλιά ηλίου Tom Ford βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησής του. Γι’ αυτό άλλωστε ορισμένα γυαλιά πωλούνται περισσότερο από 1.500 δολάρια. Όντας μία από τις πιο ακριβές εταιρείες μόδαw, τα γυαλιά Tom Ford βρίσκονται στην κορυφή των καλύτερων γυαλιών που μπορείτε να επιλέξετε.