Πόσους σκελετούς γυαλιών χρειάζεστε;

Οι γυναίκες δεν διστάζουν να αγοράζουν περισσότερα από μία τσάντα ή ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια, οπότε γιατί να διστάζουν να αγοράσουν περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιά; Είναι φυσιολογικό να θεωρείτε ότι οι σκελετοί γυαλιών και γενικότερα τα γυαλιά είναι ένα ακόμη διασκεδαστικό αξεσουάρ μόδας όταν λάβετε υπό όψιν σας τα παρακάτω:

  • Μπορείτε να βρείτε μεγάλες προσφορές στην αγορά γυαλιών ή σκελετών. Κοιτάξτε σε κάποια εφημερίδα ή ψάξτε με τον οφθαλμίατρο σας. Τα καταστήματα οπτικών έχουν συνεχώς προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των “1+1 δώρο” ή “αγοράστε ένα ζευγάρι και πάρτε το δεύτερο στην μισή τιμή”. Συνήθως, μπορείτε να αγοράσετε καινούρια γυαλιά με λιγότερα χρήματα από ότι θα αγοράζατε ένα ζευγάρι καινούργιο παπούτσια ή ένα τσαντάκι!
  • Εάν δεν είναι κακής ποιότητας, οι σκελετοί γυαλιών μπορούν να αντέξουν για πολύ καιρό. Εάν είστε και εσείς ένας από τους πολλούς ανθρώπους που φορούν γυαλιά, η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάζει κάθε χρόνο και πιθανότατα να φοράτε αυτόν το σκελετό για αρκετό καιρό. Θα φορούσατε τα ίδια παπούτσια ή σκουλαρίκια κάθε μέρα επί χρόνια; Μάλλον όχι, τότε γιατί να φοράτε τον ίδιο σκελετό κάθε μέρα;
  • Τα γυαλιά είναι κάτι παραπάνω από ιατρικές συσκευές. Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι χρυσοί ή ασημένιοι σκελετοί ταιριάζουν με τα πάντα και ίσως αυτό να αληθεύει. Ισχύει κάτι τέτοιο και για εσάς; Ίσως, να ενδιαφέρεστε περισσότερο για έναν μεταλλικό σκελετό στο χρώμα του χαλκού για συνδυασμό με τα τζιν σας, ένα σοφιστικέ πλαστικό σκελετό χρωματισμένο σε μοτίβο ταρταρούγα για το γραφείο και έναν όμορφο γεμάτο με τεχνητά διαμάντια σκελετό για μία βραδινή έξοδο. Είναι διασκεδαστικό να μελετάτε τις επιλογές.

Εάν δεν διαθέτετε πολλά χρήματα, τότε πρέπει, ασφαλώς, να διαλέξετε έναν σκελετό με τον οποίο θα είστε ευτυχείς, να τον φοράτε με όλα τα ρούχα και σε όλες τις περιστάσεις. Οι οπτικοί είναι εξαιρετικοί στο να βρίσκουν στους πελάτες τους τέτοιου είδους σκελετούς.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διαλέξετε ένα απλό, λεπτό, μεταλλικό σκελετό, ενώ εκείνος που πραγματικά σας αρέσει είναι ένας πολύχρωμος, πεπλατυσμένος, πλαστικός σκελετός. Να θυμάστε ότι αυτός ο σκελετός θα βρίσκετε πάνω στο πρόσωπό σας κάθε μέρα και θα πρέπει να σας αρέσει το πως δείχνει πάνω σας. Διαφορετικά υπάρχει και μια άλλη επιλογή, οι φακοί επαφής…