Πολυεστιακά γυαλιά οράσεως. Ποιά να διαλέξω;

Είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε χρήση των πολυεστιακών γυαλιών οράσεως; Έχετε ρωτήσει γνωστούς και αγνώστους, και δεν ξέρετε ποιά να διαλέξετε; Φοράτε πολυεστιακά γυαλιά οράσεως ; Έχει αλλάξει η συνταγή σας και ψάχνετε για τα επόμενα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως σας; Έχετε απαιτητική διόρθωση για μακριά και μόλις αρχίσατε να δυσκολεύεστε στο διάβασμα; Για όλες αυτές τις περιπτώσεις και για πολλές, ωστόσο ακόμη, υπάρχουν λύσεις.

Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πολυεστιακών γυαλιών οράσεως. Όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι και οι ανάγκες μας όσον αφορά την όραση διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πολυεστιακών γυαλιών οράσεως, οι οποίοι μπορεί να σας ταιριάζουν Επίσης, όλα πλέον τα εργοστάσια προσφέρουν ακόμα πιο εξατομικευμένες λύσεις. Πολυεστιακά γυαλιά οράσεως φτιαγμένα για το δικό σας πρόσωπο, πάνω στον σκελετό που σας αρέσει και με κριτήριο τη δική σας άνεση σε μακρινή, μεσαία και κοντινή απόσταση.
Σύρτε τον κέρσορα προς τα κάτω και με βάση τον τίτλο, επιλέξτε ποια κατηγορία σας εκφράζει περισσότερο.

Δουλεύω πολλές ώρες. Χρησιμοποιώ υπολογιστή στη δουλειά ή φορητό υπολογιστή καμιά φορά στο σπίτι, το κινητό μου είναι smartphone, και διαβάζω είτε έγγραφα είτε μικρά γράμματα σε αποδείξεις, τιμολόγια, εφημερίδες και βιβλία.

Τα απλά συμβατικά πολυεστιακά γυαλιά οράσεως, θα σας κουράσουν. Τα ψηφιακής τεχνολογίας πολυεστιακά προσφέρουν άνεση στη μεσαία απόσταση. Υπάρχουν εξειδικευμένα πολυεστιακά, ιδανικά για χρήστες υπολογιστών, τα οποία αποτελούν πραγματική λύση στο πρόβλημά σας. Αν βλέπετε καλά μακριά χωρίς γυαλιά οράσεως , υπάρχει και μια ακόμα εναλλακτική λύση. Πρόκειται για τα μεσαία – κοντινά πολυεστιακά γυαλιά οράσεως, ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι πολύ τύποι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το ποια είναι η μέγιστη απόσταση εργασίας που θα χρησιμοποιείτε.
Θα πρέπει να θυμάστε ότι το βιβλίο, ο υπολογιστής και το κινητό είναι σε διαφορετικές αποστάσεις. Χρειάζεστε έναν φακό που να προσφέρει διαφορετική μεγέθυνση, ώστε να βλέπετε με μεγάλη άνεση όλα τα αντικείμενα σε κάθε απόσταση.

Δεν αντέχω στην ιδέα ότι θα πρέπει να βάλω μεγάλα γυαλιά οράσεως – Θα μοιάζω με την μαμά μου.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε. Η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική. Δείχνει στον απέναντι μας , μια μικρή πτυχή του εαυτού μας. Κάποιες φορές μας επιτρέπει να επικοινωνούμε ευκολότερα με τους άλλους. Αποβάλλεται λοιπόν αυτή την λανθασμένη εντύπωση και δοκιμάστε όποιον σκελετό σας αρέσει.

Επιπλέον, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει ο κατάλληλος τύπος πολυεστιακού φακού για κάθε σχέδιο σκελετού. Ακόμη υπάρχουν τύποι πολυεστιακών φακών, όπου μπορούμε εμείς να δώσουμε στον σχεδιαστή, δεδομένα που αφορούν τον ίδιο τον σκελετό αλλά και τα ανατομικά στοιχεία του χρήστη, ώστε ο φακός να σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει άνεση στη μεσαία και κοντινή απόσταση.

Γυαλιά ηλίου έχετε; Καιρός να αποκτήσετε και μάλιστα πολυεστιακά. Στα περισσότερα σχέδια μπορούμε πλέον να τοποθετήσουμε πολυεστιακά ακόμα και σε αυτά με λίγη κυρτότητα μπροστά. Θα μπορείτε πλέον να οδηγείτε χωρίς να ψάχνετε τα γυαλιά σας για να δείτε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο, ή να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς να κρεμάτε τα γυαλιά οράσεως στο λαιμό σας.

Έχω αρκετά απαιτητική συνταγή για μακριά και ανέβηκε κι άλλο η κοντινή μου διόρθωση – Τα προηγούμενα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως τα συνήθισα αμέσως ,αλλά θα ήθελα κάτι ακόμα καλύτερο.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις, όπου τα γυαλιά οράσεως είναι μονίμως μπροστά από τα μάτια μας, όλη την μέρα. Είναι το εργαλείο μας. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μας ενοχλεί το παραμικρό και όταν κάτι δεν είναι τελείως καθαρό μας κουράζει. Η λύση για εσάς είναι τα τελευταίας γενιάς εξατομικευμένα πολυεστιακά. Για την κατασκευή τους εκτός από τα ανατομικά στοιχεία, την κλίση του σκελετού στο πρόσωπο και την απόσταση του φακού από τα μάτια μας, λαμβάνουν υπ’οψιν κι άλλα δεδομένα όπως το κανάλι του πολυεστιακού, όπου μπορούμε να επιλέξουμε την διαβάθμιση της μεγέθυνσης. Πλέον, εξαλείφονται οι όποιες παραμορφώσεις και οπτικά σφάλματα, προσφέροντας έτσι μοναδική ποιότητα όρασης σε όλες τις αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπετε πολύ καλύτερα, όχι μόνο σε σύγκριση με τα προηγούμενα πολυεστιακά σας, αλλά και με οποιαδήποτε άλλα γυαλιά οράσεως είχατε φορέσει στο παρελθόν.

Σε όλους τους τύπους πολυεστιακών έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε υλικό και λέπτυνση, ανάλογα με τις απαιτήσεις της συνταγής.

Συμβουλευθείτε τον οπτικό σας. Μιλήστε μαζί του για τους διάφορους τύπους πολυεστιακών και επικοινωνήστε εκφράζοντας τις ανησυχίες σας. Είναι βέβαιο ότι δεν έχει γίνει τυχαία, τόση μεγάλη μνεία στα πολυεστιακά. Οι επιστημονικές εξελίξεις στον κλάδο των πολυεστιακών είναι ραγδαίες, καθώς όλο και περισσότερο εξειδικευμένοι τύποι φακών βγαίνουν στην αγορά. Ενημερωθείτε και επιλέξτε τα ιδανικότερα για εσάς.