Τα καλύτερα γυαλιά για πρόσωπα με μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά

μικροκαμωμένα χαρατηριστικά

Η εύρεση των σωστών γυαλιών μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιες ανατομικές δυσκολίες, πιθανώς να σας δυσκολεύουν να ταιριάξετε τα γυαλιά που σας αρέσουν με το πρόσωπό σας. Το σχήμα και το μέγεθος του προσώπου μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο. Συνεπώς, διαφορετικά σχέδια και κοψίματα σκελετών ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Εδώ σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό για τα καλύτερα σχέδια γυαλιών, εάν έχετε μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά.

Πώς θα βρω το μέγεθος του προσώπου μου;

Είτε το πρόσωπό σας παρουσιάζεται στρογγυλό, τετράγωνο, σε σχήμα καρδιάς, κ.τ.λπ, είναι σημαντικό να επιλύσετε το ζήτημα του μέγεθος, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο με βάση τα χαρακτηριστικά σας σκελετό.

Τα μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά -όπως επίσης και τα μακρόστενα- μπορούν να εμφανίζονται σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής των γυαλιών. Εάν δεν είστε σίγουροι για το εάν το πρόσωπό σας είναι μικρό, δοκιμάστε να μετρήσετε το συνολικό πλάτος του· αν είναι μεταξύ 109 και 122 mm σε διάμετρο, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε σκελετούς μικρούς σε μέγεθος.

Ποια είναι τα κατάλληλα σχέδια γυαλιών για το πρόσωπό σας;

Ορθογώνια πλαίσια

Οι ορθογώνιοι σκελετοί είναι εξίσου κομψοί με τους τετράγωνους και ταιριάζουν ιδανικά σε μικρά πρόσωπα. Προσθέτουν βάθος και δημιουργούν ένα σοφιστικέ στιλ.

Cat eye sκελετοί

Οι Cat-eye σκελετοί δημιουργούν μια vintage αισθητική και τονίζουν το χαμόγελο και τα ζυγωματικά. Πλήθος διασήμων επιλέγουν τους συγκεκριμένους σκελετούς.

Οβάλ σκελετοί

Ήσυχα, αλλά και πολύ μοντέρνα, τα οβάλ γυαλιά προσφέρουν απαλότητα χωρίς να υπερκαλύπτουν υπερβολικά τα μικροκαμομένα πρόσωπα. Βρίσκονται πάντα στη μόδα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και διαδεδομένοι.

Όταν πρόκειται για γυαλιά που απευθύνονται σε πρόσωπα μικρού μεγέθους, το σωστό μέγεθος που εξισορροπεί τα χαρακτηριστικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ανεξάρτητα από το σχήμα των γυαλιών που επιλέγετε, το μεγαλύτερο στοίχημά είναι να διαλέξετε λεπτούς σκελετούς, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο το γυαλί να υπερκεράσει το πρόσωπό σας. Η σωστή μέτρηση του προσώπου, ώστε να καθορίσετε το μέγεθος του και η εμπειρία ενός επαγγελματία οπτικού που γνωρίζει πως να ανταποκριθείς στις ανάγκες σας, αποτελούν τις σημαντικότερες παραμέτρους για την καταλληλότερη επιλογή γυαλιών ηλίου.

ΠΗΓΗ:
allaboutvision.com