Η σημασία του να κλείνεις ραντεβού

Με τους σύγχρονους ρυθμούς που ακολουθεί η καθημερινότητα του ανθρώπου, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να οργανωθεί η μέρα σωστά και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του. Ο πιο εύκολος τρόπος για να τεθεί το καθημερινό πρόγραμμα σε σωστή λειτουργία, είναι κλείνοντας ραντεβού για όλες τις υποχρεώσεις που το απαιτούν.

Προγραμματισμός

Αξιοποιώντας την επιλογή του ραντεβού, δίνεται η ευκαιρία να προγραμματιστεί σωστά η ημέρα και να χωριστεί σε κομμάτια βάση ωρών διαθεσιμότητας. Έτσι αποφεύγεται η αργοπορία καθώς και η σύγκρουση υποχρεώσεων.

Καλύτερη εξυπηρέτηση

Παίρνοντας ως παράδειγμα τον οπτικό, η επαφή του με τον καταναλωτή μέσω ραντεβού, αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, αφού ο οπτικός έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται έτσι ώστε ο καταναλωτής να παραλάβει ένα γυαλί ηλίου ή οράσεως, βάση των δικών του προδιαγραφών και προσαρμοσμένο στο δικό του πρόσωπο. Επίσης, δίνεται και χρόνος για να γίνει η βασική ενημέρωση του καταναλωτή καθώς και η επίλυση των αποριών του.

Δημιουργία σχέσης

Το κλείσιμο ραντεβού, αποτελεί δέσμευση μεταξύ του καταναλωτή και αυτού που παρέχει την υπηρεσία. Το να είσαι τυπικός στα ραντεβού σου, είναι κάτι το οποίο εκτιμάται σε βάθος από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του ραντεβού. Δείχνει αίσθημα ευθύνης καθώς και ενδιαφέρον προς τον απέναντι, γεγονός που οδηγεί στη δημιουργία δυνατών συνεργασιών και σχέσεων και φυσικά στην καλύτερη εμπειρία και για τον καταναλωτή αλλά και για τον πάροχο της υπηρεσίας.

Δωρεάν ραντεβού

Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες της αγοράς, οι οποίοι προσφέρουν δοκιμαστικά τις υπηρεσίες τους δωρεάν μέσω ραντεβού ως πρώτη επαφή. Λίγοι όμως είναι οι καταναλωτές που το εκμεταλλεύονται. Ειδικότερα, με τη δυνατότητα του ψηφιακού ραντεβού, πλέον η παροχή δωρεάν υπηρεσιών ως πρώτο ραντεβού, είναι πιο διαφανής από ποτέ, αφού μπορεί να γίνει καταγραφή της στην ψηφιακή πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να αξιοποιείται περισσότερο.

Όπως είναι γνωστό «ο χρόνος είναι χρήμα» και εν έτη 2020 ο χρόνος πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Για αυτό το λόγο, βεβαιωθείτε ότι τον αξιοποιείτε σωστά, οργανώνοντας την καθημερινότητα μέσω των ραντεβού.

 

Σχετικά Άρθρα

Οι απορίες των γονιών σε σχέση με την όραση των παιδιών τους

Ένα θέμα που απασχολεί τους γονείς όταν πλέον τα παιδιά ξεκινάνε να πηγαίνουν σχολείο, είναι η όραση και τα μάτια τους. Γνωρίζοντας…

Διαβάστε Περισσότερα

Ψηφιακές συσκευές και οι επιπτώσεις στα μάτια μας

Εν έτη 2020, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντάσσουν τη χρήση ψηφιακών συσκευών στην καθημερινότητά τους, ως μέσο διευκόλυνσης αλλά και γιατί πλέον,…

Διαβάστε Περισσότερα

Όραση και οδήγηση

Εν έτει 2020, το αυτοκίνητο αποτελεί την καθημερινή επιλογή πολλών ανθρώπων για την μετακίνηση τους στην πόλη. Η όραση αποτελεί μία από…

Διαβάστε Περισσότερα

Compare listings

Compare