Χαλάνδρι

7 Καταστήματα
  • Sort By:

Sunnies and Optics

Χαλάνδρι

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής γυαλιών ηλίου και οράσεως από ανεξάρτητες εταιρίες που ειδικεύονται αποκλειστικά στο χώρο

Easy to see

Χαλάνδρι

Λειτουργώντας αντίστροφα από τα άλλα οπτικά καταστήματα, καθιερώνοντας ένα καινοτόμο  για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα concept λειτουργίας

OPTICAL PAPADIAMANTOPOULOS

Χαλάνδρι

Από το 1920 στα Καταστήματα Optical Papadiamantopoulos στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μας βελτιώνοντας την όραση μια αίσθηση τόσο απαραίτητη για την καθημερινότητα μας.

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΤΙΚΑ ΟΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, με προτεραιότητά της την φροντίδα των ματιών σας, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, μέσα από τις συλλογές επώνυμων γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Neoptic-Συκαράς

Χαλάνδρι

Τα οπτικά καταστήματα Neoptic – Συκαράς χαρακτηρίζονται από την πολύχρονη εμπειρία, τις άριστες υπηρεσίες και την άκρως επιτυχημένη πορεία τους. Η παρουσία της επιχείρησης χρονολογείται από το 1977, οντάς από τις παλαιότερες στο χώρο και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των οπτικών.

Το 1965 στο Χαλάνδρι ιδρύθηκαν Τα Οπτικά Καπώλης με σκοπό την εξυπηρέτηση των βορείων προαστίων. Η ιδέα της ίδρυσης ανήκει στον Σταύρο Καπώλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει από το κεντρικό κατάστημα του Μπακάκου στην Αθήνα το 1954.

ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΟΡΑΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΑ.
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ.

Compare listings

Compare